12.12.10

7.decembris

No rīta celties varu bez steigas, tāpat jāgaida, kamēr sāksies ārā laišana. Pamostos no tā, ka blakus refs sāk tā nepareizi strādāt. Kamēr strādāja vienmērīgi, nemaz netraucēja. Viņš jau tā labi bija nostājies, lai nebūtu tieši pret kabīni, bet pabrauca tālāk, lai sanāktu mazliet pamīšus. Nodomāju, ka tak nav tik auksts, lai degviela aizsaltu, tikai divi grādi mīnusā. Vēlāk jau uzzināju, ka pie vainas elektrības kontakti pie degvielas sūkņa. Kravā viņam kosmētika, kuru nedrīkst sasaldēt, refs viņam strādā uz sildīšanu nevis saldēšanu.
Pa nakti vēl kādas piecas mašīnas atbraukušas, izveidojot tādu smuku rindu uz diezgan šaurās ieliņas. Pirmās mašīnas sāk laist ārā jau pirms desmitiem, bet mūs iekšā nelaiž, pa brīvajām vietām darbojas sniega tīrītājs.
Vienos dienā visu baru laiž iekšā. Tieku ievirzīts pašā dziļumā un tādā bedrē, ka saprotu, ārā braucot  jautrība tikai turpināsies! Labi, ja izlaidīs pa dienu, kad te grozās tas sniega tīrītājs, bet ja vakarā?
Ejam nodot dokumentus. Prasu deklarantei, kad tad man cerības aizbraukt. Šī paskatās saņēmēju, šodien jau lai necerot, šitajam klientam esot nenopietna attieksme pret atmuitošanu, mašīnas parasti stāvot vairākas dienas. Ļoti iepriecinoša perspektīva!
Gandrīz blakus stāv vēl viens LV, sākam runāties, izrādās, šis arī ar gultņiem uz to pašu vietu. Atbraucis jau svētdien, tā ka viņam jau viena diena nostāvēta. Interesanti, vai mūs atmuitos reizē, vai pa vienam? Tad jau dzīve rādīs!
Pienāk vakars un prognozes piepildās – mūs liek mierā, nevienam neesam vajadzīgi! Lai jau vēl jautrāk būtu, atkal sākas sniegputenis! Nu nekas, rīts gudrāks par vakaru – ar labu nakti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru