12.12.10

astotajā decembrī

Šodien tīri sēdošā diena. Kā vienmēr – tāda kā pārdomu diena. Atkal jāizdara secinājumi – kāda gan Krievija ir kontrastu zeme. Bagātākā valsts pasaulē, cilvēki kosmosā lido, bet muitas teritorijā uz kādām simts mašīnām tikai viens stratēģiskais objekts – koka būdiņa ar caurumu grīdā!
Nekas jau ievērības cienīgs nenotiek, viss pēc ierastā sēdēšanas grafika. Pāris sērijas no seriāla, tad pusdienas. Savāru boršču, laika pietiek, var noņemties atliku likām! Tad atkal pāris sērijas! Tad atkal kāda sērija no seriāla „kā citi buksējas no muitas ārā”, labi, ka stūrī izgāzta grants čupa, arī lāpsta un pat ķerra nolikta pa ķērienam! Man jau neies labāk! Kaut gan es būtu priecīgāks kaut vai ar mokām, bet braukt ārā.
Tā arī visa diena paiet klusi un mierīgi. Katram jau mums nākas dzīvot kaut kādā noslēgtā telpā. Kādam tā ir lielāka, kādam mazāka, vienam liela privātmāja, ar daudzām istabām un plašu pagalmu, otram vienistabas dzīvoklītis kādā daudzstāvenē. Mana teritorija ir divi reiz divarpus metri, kuros ietilpst viss, gan darba kabinets, gan guļamistaba, gan virtuve. Tā jau saka – ja gribi rīta kafiju gultā, tad guli virtuvē! Man tas nav problēma, tik pašam jāpagatavo.
Piecos tomēr tiek atgādināts, ka kāds kaut ko dara. Atnāk divi muitnieki taisīt „dosmotru”. Fotografē mašīnu no visiem galiem, attaisa piekabi un bildē preci no visām malām. Tā kā ir jau vakars, tad skaidrs, ka šodien nekur vairs neaizbraukšu. Muitnieki jau apgalvo, ka rīt jau vajadzētu izlaist. Nu cerēsim uz to labāko!

1 komentārs:

  1. Tā jau saka – ja gribi rīta kafiju gultā, tad guli virtuvē! ...lasu Tavu blogu jau trešo stundu, izlasīju šo, sirsnīgi apsmējos-labs:D

    AtbildētDzēst