16.04.16

Neliela kinoprove.

   Mazliet paeksperimentēju ar videoreģistratoru, novietoju to dziļāk kabīnē, nevis pie loga. Manuprāt sanāk diezgan interesanti. Tikai žēl, ka reģistratora GPS uztvērējs par vāju, lai uzķertu signālu tad, kad nav pie loga un tāpēc nerādas koordinātes un ātrums.


7 komentāri:

  1. Paldies par video! Tagad skatoties tiešām ir sajūta, ka brauc mašīnā līdzi, tikai neliels ieteikums būtu kameru nolikt pāris centimetru uz priekšu, vai arī nedaudz zemāk, jo citādi gandrīz trešajā daļā bildes, ir redzams tikai tahogrāfa un rācijas vieta.


    Regulārs lasītājs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tiešām iznāca kā eksperiments, jo pie šāda novietojuma es reģistratora ekrānā nevarēju saskatīt to, kas redzams, notēmēju uz izjūtām. Un to nostiprināšanas iespēju jau arī nav tik daudz, bet mēģināsu vēl ko pamainīt.

      Dzēst
  2. Paldies! Kamer novietojums izcils! Tā turpināt, gaidam jaunus video.

    AtbildētDzēst
  3. Man ar liekas ka ideja ir laba,turpini vien tā filmēt.

    AtbildētDzēst
  4. Man pat ļoti patika, nu jā varbūt Latviju kā tādu es nefilmētu, jo tomēr te viss pierasts un zināms, bet kaut kur ārpus LV būtu interesanti paskatīties. Nezinu par autobraucējiem, bet piemēram par lidmašīnām ir par veselas komercsērijas ar lidojumu ierakstiem izdotas, kur lidojums parādīts no A-Z no pilotu kabīnes, tātad ir fanāti kas ko tādi skatās (pat gatavi maksāt par to naudu).

    AtbildētDzēst
  5. Kāds prestigio videoreģistratora modelis šis ir?

    AtbildētDzēst