07.09.17

Remonts uz Rīgas apvedceļa

   No prmdienas, 04. septembra, visiem braucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem uz Rīgas apvedceļa. Un, interesant;ākais vēl ir tas, ka Tīnūžu krustojumā uz apvedceļu nogriezties nedrīkst, gan braucot virzienā no Tīnūžiem, gan virzienā no Rīgas. Neesmu vēl braucis pa pašu apvedceļu, nezinu, kādas zīmes ir tur saliktas, vai drīkst nogriezties vai nē. Varbūt kāds var iekomentāt, kā ir. Kā saprotu, iemesls tam visam, ir tilta remonts net;alu no šā krustojuma, jo tur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem. Nu ļoti gribas cerēt, ka šis remonts neievilksies ziemā, kas vēl šo visu apgrūtinās!

5 komentāri:

  1. Jā nogriezties nevar. Es domāju, ka remonts būs pietiekami ilgs, jo tur remontē kādus kilometrus 3-4 kopā + tilts. Tur liek jaunas caurtekas, tīra grāvjus, cērt kokus un tagad sākuši arī ņemt nost asfaltu. Šorīt uz apvadceļa bija 4 posmi ar luksoforiem, attiecīgi papildus +/- 30 minūtes.

    AtbildētDzēst
  2. aaa, ja tu jautāji par nogriešanos no apvadceļa uz Rīgu vai Tīnužiem, tad tas gan ir iespējams.

    AtbildētDzēst
  3. http://lvceli.lv/uncategorized/butiskas-izmainas-satiksmes-organizacija-uz-rigas-apvedcela-salaspils-novada-ieteicamo-marsrutu-shemas/

    Malvis

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu tas ir skaidrs, labāk no braukšanas pa apvedceļu izvairīties.

      Dzēst