02.02.20

Janvāris 2020.


   Lai arī šogad esmu apņēmies biežāk veikt ierakstus blogā, pagājušajā nedēļas nogalē sanāca piespiedu "brīvdiena" šajā jomā, jo aizmirsu paņemt no mašīnas datora lādētāju uz mājām. Tad nu šonedēļ cenšos laboties. Tāpat jau dažreiz atbildes uz komentāriem ierakstu ne uzreiz, jo ne visai patīk to darīt telefonā, parasti jau labāk datorā un pa brīvdienām. Un tā kā jau klāt februāris, tad šoreiz sanāks tāds kā janvāra statistikas apskats.
   Janvārī stradātas trīs nedēļas, pa divām piekabēm nedēļā. Kopā piegāde veikta uz trīsdesmit septiņām adresēm, lielākotes Francijā, bet bija arī Vācijā un Luksemburgā. Astoņas no tām bija jau zināmas no pagājušā gada, uz divām jau arī šogad ir braukts divreiz. Nobraukti 10 446 km ar faktisko patēriņu 26,96 l/100km. Centos izpildīt arī solījumu atsevišķi uzskaitīt katra šofera nobraukumu ekipāžā. Un, lai cik tas arī dīvaini nebūtu, jo brīžiem jau likās, ka braucam nevienādi, starpība mēneša garumā sanāca tikai 22km!


   Vēl jau arī jāpievēršas mazliet plašākai atbildei uz Emīla komentāru pie iepriekšējā raksta.
   Vispār jau ir patiess prieks, ka ir tādi ilglaicīgie sekotāji un lasītāji. Un vēl lielāks prieks, ka tiek ierakstīts kāds komentārs! Tad tiešām rodas sajūta, ka kādam ir interese par šo visu un tas netiek darīts veltīgi! Lai gan man pašam brīžiem arī ir gana interesanti pašķirt kādus gadus atpakaļ un palasīt, kā tad man ir gājis!
  Nu jā, šābrīža kolēģis Uldis nav tas Uldis, kas reiz bija mans līdzbraucējs. Ar to Uldi arī ik pa laikam sazināmies. Pēc tā brauciena viņš izšķīrās par labu tiesību iegūšanai, kādu laiku arī brauca par tālbraucēju, vēlāk gan pievērsās citām biznesa sfērām!
   Kā jau būsiet pamanījuši manās bildēs, šobrīd vārda plāksni neesmu ielicis logā, vienīgi ir ielikts karodziņš, jo abi ekipāžā esam no LV.  Un es atbalstu vārdu logā, jo uzreiz ir redzams kā uzrunāt un ar ko tu vispāt taisies runāt. Bet šobrīd ir tā - ja LV mašīnā mans "Jančuks" ir normāli saprotams, ja kāds nesaprot, pats vainīgs, tad ar D numuriem tāds ne visiem saprotams vārds iznāk. Un tas mani mazliet attur. Būs jāpāriet uz vairāk saprotamu, tik vēl nav izgatavots. ( Un piedevām vēl, vecums jau arī vairs nav tas!) ;)
 

   

8 komentāri:

  1. Kādreiz teici, ka Tev ne visai braukšana divatā. Kā tagad? Pēc pusgada tāda darba?

    Jā - brīvdienas pavadi ārpus kabīnes, bet tomēr.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Savas domas neesmu mainījis, labāk būtu vienam! Bet, ne jau vienmēr var izvēlēties to ko grib! Un vai tad mēs vienmēr meklējam vieglākos ceļus?

      Dzēst
  2. Jančuks jebkurā vecumā ir Jančuks! :) Tā ka, liec tik zīmi logā, māci vāciešus :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par plašo atbildi uz manu jautājumu!
    Domāju, ka arī šajā vecumā un apstākļos Jančuka vārda zīmei nebūtu ne vainas :) Bet vāciešiem to izrunāt gan varētu būt stipri lielas grūtības :)
    Emīls

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir jau labi,kad ir kādi komentāri un jautājumi, kas uzvedina par kaut ko parunāt, citādi jau visu laiku viens un tas pats, var sanākt diezgan neinteresasnti!

      Dzēst
  4. Un vēl viens jautājums no manas puses, vai tuvākā, vai tālākā nākotnē sagaidīsim arī kādu Jūsu video jūtūbē, vai pagaidām esat nolēmis ar to iepauzēt?
    Emīls

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu pauze jau tagad ir sanākusi paliela. Ir dažādas domas un plāni, bet labāk neko nesolīšu, lai nesanāk piemānīt!

      Dzēst