09.02.20

Februāra pirmā nedēļa 2020.


   Atkal jau nedēļa pagājusi, var teikt, tādā jau kā ierastā ritmā. Kārtējās divas piekabes, Viena "Nolte", otra "Nobilia". Atšķirība tikai tā, ka šoreiz nebija Francija, bet Vācijas dienvidi, pirmai piekabei divas adreses arī Austrijā. Kopā par abām piekabēm 18 adreses, lielākā daļa pa maziem veikaliņiem mazpilsētiņās.


  Nu apmēram šādi izskatās virtuve, salikta rindā nelielā pagrabstāva noliktavā.


   Sanāca arī mazliet ziemu izbaudīt. Vispār jau nekāda prieka no tā nav, ar jau gandrīz tukšu piekabi pa kalnu celiņiem slidināties! Labi, ka tā sniega bija tik maz un nelielā rajonā, ātri no tā aizmukām!


   Kā jau visur, laika apstākļi arī te nemaz nav ziemīgi, vairāk atgādina rudeni, nekā ziemu.
   Par cik bija tuvāks mājupceļš, jau piektdienas pusdienlaikā varējām beigt darba nedēļu. Pirmo reizi tik ātri,vienmēr jau majās tikām tikai pašā piektdienas vakarā, gandrīz ap pusnakti. Nu tad jau manīs, kā būs nākošnedēļ, jo pirmā krava jau zināma, atkal Francija, "Bretagne" reģions, sešas adreses.


2 komentāri:

  1. Neliels ieteikums - labāk "Par cik bija tuvāks mājupceļš..." rakstīt / teikt "Sakarā ar to, ka... " "... dēļ ....". "Par cik" parasti lieto uzzinot kā cenu. Tas tā - draudzīgs ieteikums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Ņemšu vērā! Bet reizēm cena arī svarīga! :)

      Dzēst