05.06.13

Cepti dārzeņi Rietumu gaumē.

Šāda izskatās paka
Nu jau ilgāku laiku man tiek pieprasīts atklāt recepti kādam superīgam ēdienam tālbraucēju gaumē. Nu esmu nolēmis tam pievērsties. Tikai nu būs mazliet savādāk, kā jau bija paspējuši izbaudīt mani līdzbraucēji. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs, šajā mašīnā ledusskapim nav saldētavas un es nevaru paņemt līdzi saldēto produktu krājumus. Nu es rīkojos savādāk – saldētie dārzeņi ir jāpagatavo tajā pašā dienā, kad tiek nopirkti. Atšķirība gan vēl ir tajā, ka te, Vācijā, var nopirkt savādākus iepakojumus ar dārzeņiem, nekā pie mums, kas pārsvarā ir poļu ražojums. Te vairs pašam klāt nekas nav jāliek, jau pat gaļa ir klāt.
Nu tad ķeramies klāt! „Aldi” veikalā nopirku saldēto dārzeņu paku „Western-Pfanne”. Svars 750 grami, cena 1,69 eur – 1,19 ls. Sastāvs – lauku kartupeļi (country-kartoffeln) tādās kā daivās sagriezti, zaļās pupiņas ar visām pākstīm, brūnās pupiņas, sīpoli, kukurūza, augu eļļa, sāls, garšvielas, mini cūkgaļas kotletītes(kā te stāv rakstīts – 16% no iepakojuma).
cepamkrēms


Uzkarsējam pannu, uzspiežam mazliet cepamo sviestu ( arī pirkts „Aldi”, puslitra pudele maksā 0,99 eur) un beram tik virsū visu iepakojumu.
beram tik uz pannas

 Ja ēdāji būtu divi, tad jau varētu to visu pastiept garāku jau iepriekš uzcepot kadus pāris kartupeļus, bet tā kā esmu viens un gana izbadējies, jo , kā jau vienmēr, pa dienu nekas nopietns nav ēsts, tad nevelku garumā to lietu. Pēc desmit minūtēm vakariņas gatavas! Labu apetīti!
Labu apetīti!

3 komentāri:

  1. Ņammīgi! :) Un cenas ziņā izskatās ka lētāk nekā pie mums atrodamie. :)

    AtbildētDzēst
  2. Čau:)..zinot to, ka Jančuka personā pasaule ir zaudējusi lielu pavāru un rakstnieku:D, teikšu tā, ne tikai izskatās, bet arī noteikti ir garšīgi!
    nekavējoties tiks darināts, kas līdzīgs no LV atrodamajiem produktiem.

    mjaa..friču cenas pret LV atrodamajām cenām ir nepieklājīgi..zemas:)

    AtbildētDzēst