05.10.19

Oktobra pirmā nedēļa.


   Nu tad sveiki visiem jau oktobrī! Oktobra pirmā nedēļa darba ziņā izveidojas pavisam īsa, jo 3.oktobris Vācijā ir svētku diena, tiek svinēta Vācijas Apvienošanās Diena. Tā kā tas iekrīt ceturtdienā, tad arī piektdiena tiek piešķirta kā brīvdiena, tad nu sanāk tikai trīs darba dienas. Bet arī trīs dienās daudz var izdarīt. Atkal tieku piekomandēts Larsam, uz Nīderlandi. Pa trīs dienām paspējam izdalīt divas piekabes.
   Rudens Nīderlandē vēl tā pa īstam nav iestājies, kā redzams pirmajā bildē. Kā jau sāk palikt par normālu tas, ka jābrauc pa dažāda lieluma ceļiem, tā arī nākas saskarties ar dažādām noliktavu sistēmām. Šajā reisā sastapos ar tādu interesantu situāciju.
   Nolikta ierīkota ēkās, kas kādreiz bijušā fermas, nu vismaz man tā likās. Piebraukšana bija tieši pa to šauro meža celiņu. Atradām adresi, iebraukšana pagalmā arī bija diezgan ekstrēma, bet tak izdevās. Uz vietas neviena cilvēka nav. Uz pavadzīmes norādīts ēkas numurs un atslēgas kods.
   Pie sienas,blakus durvīm, piestiprināts mazs "seifs" ar ciparu slēdzeni. Uzgriežot kodu, tas atveras un...

   ...iekšā atlēgas, ar ko atvērt durvis! Sanesām virtuvi iekšā, nu tik vēl arī uztaisījām bildi, kādā stāvoklī te visu atstājam un laižam tālāk.

2 komentāri:

  1. Diezgan populārs risinājums visādiem booking vai airbnb izīrējamiem dzīvokļiem ceļotājiem.

    Ir redzēti arī ne sienas varianti, bet piekarināmie kā piekaramās atslēgas. Ievadot kodu var to atvērt un izņemt atslēgu.

    AtbildētDzēst