31.10.17

Dažas dienas Eiropā. 24.2017


   Svētdiena, 15.oktobris. Un atkal no mājas izbraucu svētdienā. Uz pauzi iegriežos parkingā pie Kedaiņiem. Te viena stunda stāvēšanas ir bezmaksas. Viss notiek automātiski, piebrauc un apstājies pie stop līnijas, kamera nolasa auto numuru un atver barjeru. Pēc pauzes, kas nav garāka par stundu, piebrauc pie izbraukšanas barjeras un atkal kamera piefiksē numuru un izlaiž ārā.



   Pirmdiena, 16.oktobris. Nu jau esmu Polijas otrā malā. Nomazgājot mašīnu, tik ļoti izmainās pašsajūta, ka liekas, ka tā pat labāk iet!



   Otrdiena, 17.oktobris. Ieskrienu Nīderlandē izkrauties un laižu atpakaļ uz Vāciju. Bet tā jau nebūtu Nīderlande, ja nepamanītu kādas vējdzirnavas.



   Trešdiena, 18.oktobris. Ierasta rudenīga aina vāczemē - jauks ceļš, jauks laiks, daba rudenīgās krāsās un "štavs". Man par laimi, pretējā pusē.



   Ceturtdiena, 19.oktobris. Šoreiz jālasa krava pa vairākām vietām, sanāk mazliet arī pabūt Čehijā.



   Piektdiena, 20.oktobris. Nu jau esmu ticis cauri Varšavai, vēl tik jāiegriež pie šīs noliktavas paņemt pēdējās trīs paletes un beidzot krava pilna līdz durvīm.



   Sestdiena, 21.oktobris. Belostokas "Delfīnā" nostāvēju 24h pauzi un laižu tālāk. Pie Koricinas remontē tiltu, uzlikts luksofors. Nācās izstāvēt 4km rindu, stunda pagalam.



   Svētdiena, 22.oktobris. Esmu nonācis sava brauciena galamērķī - Rīgā. Te skats no mazliet cita skatupunkta.

4 komentāri:

  1. interesanti, cik maksā mazgāšana fūrai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja maksā ar skaidru naudu, tad 70 - 80 zloti, ja ar karti, tad cena var uzkāpt pat līdz 125 zloti. Tas viss atkarīgs no "moikas". Bet, ne vienmēr tā dārgākā ir tā labākā!

      Dzēst
  2. Tīrs auto vienmēr ātrāk iet!

    AtbildētDzēst
  3. https://youtu.be/nONx_dgr55I

    Kādā brīdī vari paskatīties :)

    Malvis

    AtbildētDzēst