16.12.14

Septiņas dienas Eiropā. 08.12-14.12


Pirmdiena. Daži kilometri,kā esmu iebraucis Latvijā, laižu garām Ceraukstes "Statoilam". Tajā, kā vienmēr, mašīnu pilns, jo te ir pirmā vieta no robežas, kur ārzemniekam Latvijas ceļu maksu samaksāt.



Otrdiena. Esmu uzkrāvis nākamo tūri, braucu ārā no Lubānas. Gribēju nobildēt balto zīmi "Lubāna"ar sarkano strīpu pāri, tak šī, negantniece, paspēja izskriet no kadra, labi , ka neskrēja ceļam pāri!


Trešdiena. Polija. Tikko esmu nost no S8, stāvu rindā uz loku pilsētiņā Wyszkow, lai tiktu uz 62. ceļu un ietu apkārt Warszaw.


Ceturtdiena. Eju garām "Airport Leipzig" pa A9. Šodienas plānos tikt līdz galapunktam un izkrauties.


Piektdiena. Šodienas plāns bija uzkraut mājupkravu, kas arī veiksmīgi ir izdarīts. Nu jau strādāju pēdējās stundas šonedēļ mājupvirzienā, šajā brīdī pa A7 kaut kur pie Fuldas. "Droeder" Espedīcijas noliktavas. Interesanti, vai viņi kravas arī transportē ar tiem lidaparātiem, vai tie tikai dekorācijai?


Sestdiena. Stāvu mierā autohofā uz A9 pie pilsētiņas Eisenberg. Tā kā līdz centram nieka 2km, grēks nepastaigāt. Un kur tad nu bez veikalu apmeklējuma!


Svētdiena. Joprojām pauzēju. Priecīgu visiem Trešo Adventi, tikai dabā nemaz tā neizskatās!

Šī nedēļa mazliet atpaliek no iepriekšējās - 42,09h un 3111km.

10 comments:

  1. Skatos, videoreģistrātoru esi nopircis. Kad pirmie video gaidāmi? :)

    AtbildētDzēst
  2. Tikai daži sīkumi:

    Ceļu nodevu var samaksāt jau Grenctāles Dinazā.

    Jau trešā Advente, Jančuk, trešā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var jau būt, ka var arī Dinazā, nemaz tā īsti nezinu, jo man ir nomaksāts par gadu un nav par to jādomā! Tikai Staoilā ne pamaisīt, bet Dinazā tāpat tukšums kā agrāk!

      Trešā gan , paldies par labojumu! Man jau kāda otrā, tada arī trešā, tāpec arī sajuka!

      Nu redz, ierakstu ko kļūdainu, vismaz kāds komentārs ātrāk parādās, citādi jau nesagaidīt!;)

      Paldies!

      Dzēst
  3. Sanāk, ka mājās pabūt iznāca pavisam neilgi. Pirmdienas pēcpusdienā biji mājās, otrdienas rītā jau prom nākamajā reisā, vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirmdien līdz mājai netiku, jo darba laiks beidzās, paliku Rīgā. Mājās ieskrēju tik otrdienas rītā uz divām stundām, ilgāk nevarēju atļauties, lai kopējā darba diena nebūtu par īsu. Parasti jau tā nav, bet reizēm sanāk, šoreiz to ietekmēja svētku tuvošanās, vajadzēja paspēt izskraidīt.

      Dzēst
  4. Pēdējās dienās it visur Eiropā sanāk vērot dramatisku degvielas cenu kritumu, vai ne?

    AtbildētDzēst
  5. Šinī reizē vidējais ātrums mazāks - 73,9 km/h.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viss jau atkarīgs no ceļiem, pa kuriem brauc - jo mazāk pa bānii , jo lēnāk. Domāju, ka nākošā nedēļa būs vēl lēnāka.

      Dzēst