19.01.20

Pirmā darba nedēļa 2020.


   Gads ir iesācies ar divām nedēļām atvaļinājuma, tā ka strādāt un veidot jaunu statistiku, sāku tikai trešajā nedēļā. Arī šo gadu iesākām ar divām piekabēm nedēļā, pirmā uz Francijas otru galu. Septiņas piegādes adreses, divas zināmas no pagājušā gada, bet tās nezināmās jau arī bija diezgan "jautras"! Gan vecpilsētas centrs, kur jānobloķē visa iela, lai izkrautos, gan piegāde pa taisno klientam uz vistu fermu, gan iebraušana šaurā pagalmā pār nezināmas izturības tiltiņiem! Tā ka garlaicīgi nebija!


   Arī laika apstākļi tādi neierasti janvārim, bet tas jau šajā ziemā nav nekāds pārsteigums!


   Otrā piekabe uz Vācijas lejas pusi, aiz Frankfurtes, pa trim lielveikaliem. Bet, tas nenozīmē, ka mazāk jautrības. Var tikai pabrīnīties, ka uzbūvējot tādu lielveikalu, piegādes piebraukšanu izveido neiespējamu bez braukšanas pa apmalēm un pat zaļo zonu!

   Tad nu gads ir iesācies ar 10 adresēm un pāri par 4 tūkstoši kilometru pa pirmo nedēļu. Atliek tikai turpināt!

2 komentāri:

  1. Jāni, Jūsu pārinieks Uldis ir tas pats Uldis, kas sen atpakaļ bija kā līdzbraucējs Jums?
    Un kā ir ar vārda zīmēm pie auto priekšējā stikla, tās lietojat arī Vācijā? Un kādas ir tās situācijas, kad vārda zīme logā noder visvairāk?

    Ar cieņu,
    Ilglaicīgais lasītājs, Emīls

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiks, Emīl!
      Tas,ka atceries par Uldi, tiešām pierāda, ka esi ilglaicīgais lasītājs! Un liels prieks,ka tādi ir! Bet, diemžēl, nē - šis nav tas pats.
      Par vārda plāksnēm varbūt ko vairāk papļāpāšu kādā rakstā!

      Dzēst