22.02.20

Auto maiņa.


   Šī nedēļa iesākās pavisam savādāk nekā citas - ar auto maiņu. Pirmdienā šķiramies no sava mersīša, ar kuru vizinājāmies iepriekš. Pārceļamies uz DAFiņu ar 510 zirgiem un 430 tk nobraukumu. Uzreiz atbildēšu uz visiem interesējošo jautājumu - Jā, manuprāt dafs ir labāks. Ne jau vislabākais, bet labāks par mersi noteikti. Ne tikai ar to, ka dzinējs jaudīgāks, bet arī pēc citām sajūtām. Iet mīkstāk, kārba slēdzas patīkamāk. Par mersi mēs jau jokojām, ka šis pats redz STOP zīmes pie krustojumiem, jo vienmēr pauzes uztaisa! Protams, ir jau arī mīnusi, kā zināms ideālas mašīnas jau nav! Pirmais, kas uzreiz traucē, ir stūres ierobežotās regulēšanas iespējas. Bet, gan jau ar laiku pieradīs.
   Arī pārējā nedēļa tāda saīsināta sanāk, tik vien darba kā viena piekabe uz Nīderlandi pa septiņām adresēm. Pa trešdienu izkrāvām, ceturtdien vēl it kā gaidījām darbu, bet nekā - pusdienlaikā jau liekamies mierā. Nākošais reiss jau nākošnedēļ uz Francijas dienvidiem. 



      Nīderlande šobrīd attaisno savu nosaukumu, jo izteikti daudz kur ir ļoti augsts ūdens līmenis.  Lai gan, arī daudz kur Vācijā un Francijā arī upes kāpj no krastiem ārā, laikam jau siltā ziema dara savu.

8 komentāri:

  1. Kā Vācijā ar papildlukturiem un pārējiem dekoratīvajiem lukturīšiem? Ko tekniskajā apskatē un ko BAGs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ļoti neesmu pievērsies šai tēmai,būs jāpainteresējas. Cik zinu, uz skati brauc ar visiem lukturiem un papildlampām. Bet ir slēdzis, kas visu lieko atslēdz, izmanto Austrijā un Sveicē.

      Dzēst
    2. Braucot ar vācu numuriem, par to var neuztraukties.:)

      Dzēst