04.12.16

Starp reisiem 2.


   Sensenos laikos kāds izdomāja, ka rati jātaisa ziemā. Tad nu es to ievēroju, un jau vairākas dienas piekabe ir šādā paskatā, un paies vēl pāris dienas, līdz viss atgriezīsies savās vietās. Tad atkal varēs turpināt ierastos darbus.

4 komentāri:

  1. Sveiks. Ne par tēmu, bet tomēr, lai Tu pamanītu.:) Variants- sāku braukt pēc 45h pauzes otrdienā (O) tātad braucu O,T,C,P,S. Sv ir 24h pauze un sāku Pirmd. Tad tagad es varu braukt līdz piektd? Un tad 45? Respektīvi nedēļu skaita no pirmdienas vai tās dienas kad sāc braukt? Cik saprotu, kopējās stundas gan skaita no pirmd līdz pirmd? Ceru, ka domu saprati;) Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiks! Nedēļa sākas tajā brīdī, kad Tu sāc strādāt, nevis pirmdien. Arī pēc 24h var strādāt 6.dienas. Es pieturos pie tāda noteikuma - ja sāku otrdienas 08.00, tad, lai noteiktu savas darba nedēļas beigas, no nākošās otrdienas 08.00 atskaitu atpakaļ 45h. Tātad, sanāk, ka varu strādāt līdz svētdienas 11.00. Par stundām Tev taisnība - tās nodziest pirmdien 00.00 pēc UTC laika.

      Dzēst
  2. Pag sanāk, ja es pēc 24 sāku pirmdienā 5 no rīta, tad man jānostājas līdz sestdienas 3 naktī? Bet tad jau nesanāk tās 6 dienas? Piedod par nesapratni ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā gadījumā nākošā iknedēļas pauze ir jātaisa 45h, tātad drīkst strādāt līdz sestdienas 08.00, tad līdz piemdienas 05.00 sanāks 45h. Cik garas un cik daudz darba dienu sanāk šājā laika posmā, tas jau atkal atkarīgs no Tavas darba specifikas, varbūt sestdien pilna diena nesanāk.
      Vēl jau to visu ietekmē arī tas cik maksimāli katru nedēļu tiek izstrādātas stundas, var sanākt pat ceturtdienā mest mieru līdz pirmdienai.
      Un atvainoties arī nav iemesla, jo nekad jau visu nevar zināt, galvenais, nekautrēties pajautāt! ;)

      Dzēst