04.02.18

Bīstamais ledus.



   Labi, ka stāvlaukumos ir šādas uzpariktes, lai varētu dabūt ledu no piekabes jumta nost. Uz iekraušanos atbraucu iepriekšējā dienā, jāgaida rīts. No vakara lija lietus, uz rītu piesala. Lieki piebilst, ka uz jumta ledus plāceņi gatavi. Ievietošu adresi uz kādu vācu saitu, lai uzskatāmāk parādītu, cik tas var būt bīstami.   http://www.heimatzeitung.de/lokales/landkreis_altoetting/burghausen/2824176_Neuoettinger-knapp-dem-Tod-entronnen-Eisplatte-durchschlaegt-Scheibe.html
    Labāk jau mācīties no citu kļūdām, lai līdz savām nenonāktu.

5 komentāri:

  1. Tas šarāns izskatās pabriesmīgi. Nebūtu tik slīps stikls bijis, būtu vadītājam pa galvu.
    Tam jābūt bija no pretīmbraucošā, savādāk pāris kilogrami ledus šitā neizsistu stiklu, nebūtu pietiekoša enerģija.
    Tapēc vajag reģistratorus!

    AtbildētDzēst
  2. Mums pie darba, Ganību dambja un Dambja/Uriekstes ielu krustojumā, kur nāk BCT fūru plūsma gan ar konteineriem, gan tentiem, pagriezienā regulāri ledus kluči uz trotuāra/brauktuves (jo krustojums "čūskiņā", plus vēl tramvaja sliežu pampaks), labi, ka kādu gājēju, kas gaida pie luksofora, nenosit.

    Vai Latvijā arī ir kaut kas šāds manīts, vai arī visiem vienalga?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ilgi domāju, bet nevarēju izdomāt, vai es būtu Latvijā tādus redzējis. Varbūt ir, tikai es nezinu.

      Dzēst
  3. Tā kā tagad vairs nedrīkst pavadīt garo atpūtas laiku kabīnē, tad centies palikt mājās, bet ja nesanāk, tad jau viesnīcā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viesnīcā vēl neesmu bijis. Pārsvarā jau garo pauzi stāvu mājās, vien dažas reizes ir sanācis stāvēt ārpus mājas, kādu reizi tas bija PL, vēl kādu esmu brīvdienas pavadījis Vācijā, bet ārpus mašīnas - ciemojos pie meitas.

      Dzēst