20.07.14

No tēmas- Līdzbraucēju piezīmes

Anekdotes iz dzīves. 

Padomāju, ka interesanti būtu piefikēt tos stāstus iz tālbraucēju dzīves, par ko gribas pasmaidīt. Nu pasmejas jau tie tālbraucēji par līdzbraucējiem :)  bet nu nekas...

Nu katrs ir dzirdējis tos saukļus uz Lietuva- Polijas robežas... "pakupaju drava" vai "kupļu drava" (krievu valodā).  Neliegšos, arī mani tie sākumā izbrīnīja, nu kāda vella pēc viņiem vajadzīga malka... Tā kāds līdzbraucējs prasa nu kam viņiem vasaras laikā tik ļooti vajadzīga malka, un meži ar visapkārt? Tak tā vietā  būtu ņēmuši zāģi un gājuši zāģēt, jau krietnu laiku bļaustās. Noteikti uzbūra domās ainiņu, ka kāds sēž pie tukša malkas škūnīša uz bluķa un pa rācīju  klaigā....Es varu iedomāties kā abi smējās, kad līdzbraucējam Mārim tika pateikts, ka runa ir par degvielu, ko te pa rācijām dēvē par malku :))))) 


Uz laukuma starp fūrēm vienu  klaigātāju jeb "malkas" uzpircēju , piefiksēju :))) guļ mašīnā un ik pa mirklim rācīja  sauc - "pakupaju drava"....  Man jau liekas, ka šie uzpircēji tur ganās 24 stundas diennaktī un septiņas dienas nedēļā,jo viņi klaigā vienmēr.
 Hmm.. nez kāds tur tiešām kaut ko pārdod?? ... bet laikam jau jā......

Sandra

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru