04.04.13

Pārmaiņu vējš.


mājupceļā satiku savu veco auto- nu ir abi blakus
 Kā jau visiem zināms no seniem laikiem, visi cilvēki iedalās divās daļās - vieni ir tie, kas grib braukt ar SCANIA, otri ir tie, kas brauc ar SCANIA! Nu ir pienācis tas brīdis, kad esmu pārgājis no tiem, kas brauc, pie tiem, kas grib braukt. Ilgi nevarēju izlemt, vai spert šādu soli. Nebija jau tā, ka vecajā firmā klātos pavisam slikti, biju apmierināts gan ar samaksu, gan ar auto, kā nekā saņēmu to jaunu, kā esmu sataupījis, tā arī braucu. Pavisam maz pietrūka, lai te tiktu nostrādāti septiņi gadi. Vienkārši apnika tā Krievija. Un kā jau kaut kur esmu dzirdējis sakām, ka reizi septiņos gados kaut kas savā dzīvē jāmaina.
   Nu jau esmu atpakaļ no pirmā reisa jaunajā darbavietā. Auto jau arī nav ne vainas - MANs ar augsto kabīni, 480zs dzinēju un automātiko ātrumkārbu. Jau sāku pierast pie izmaiņām, jo kā nekā pieci gadi iepriekšējā mašīnā nodzīvoti. varbūt tagad ir mazliet neērtāka kabīne, bet vēl jau jāiedzīvojas tā pa īstam. To jau arī vēl atsver jaudīgāks dzinējs un mīkstāka gaita.

ceļā tika nosvinētas Lieldienas
 Apmierināts esmu arī ar jaunajiem maršrutiem. Krustu šķērsu pārbraukāta Vācija, varu arī savā kartē iespraust jaunus karodziņus, jo pabiju arī Šveicē un Francijā, kas līdz šim kaut kā nebija sanācis. Vismaz jau kaut mazliet izbaudīju +15 grādu pavasari. Par to visu sīkāk mēģināšu aprakstīt kādā no nākošajiem braucieniem. Uz tikšanos!

6 komentāri:

  1. Heisā! Katra pārmaiņa ir laba:-) Un lasītājiem prieks, jo vairāk rakstu par ceļu ne stāvlaukumiem būs, cerams:-)

    AtbildētDzēst
  2. MANam kabīnei zemāki griesti, vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zemāki ir , bet nedaudz, varētu būt kādi 5-10cm. Bet tāpat arī ar manu 1,88 vietas pietiek.

      Dzēst
  3. čau,čau;)!
    skatos, esmu ko palaidis garām:)..ehh..jāaa Scanis ir Scanis:)..bet, lai nu kā, apsveicu ar jauno autiņu..sarkanā ir spēks:D
    Uldis

    AtbildētDzēst
  4. Sveiks! TO Tu baigi labi noformulēji! Es tad esmu pie tiem, kurš brauc ar Scania.

    AtbildētDzēst