29.03.20

Jura West


   Arī šonedēļ vēl darbs ir visai nedēļai, atkal trīs piekabes pa Vāciju. Tā ka uz krīzi vēl nākas paciesties.
   Smagā transporta plūsma nav mazinājusies, nu vismaz man tā liekas. Un uz nakti atrast brīvu stāvvietu joprojām ir grūti. Šoreiz sanāca stāvēt šāda veida parkingā, kas nedaudz atšķiras no ierastajiem. Šis ir rasthofs "Jura West" uz A3 starp Nirnbergu un Regensburgu.
   Lai panāktu lielāku ietilpību, mašīnas skujiņā tiek liktas pa trīs viena aiz otras, ieplānojot ārā braukšanas laiku. Jāpiebilst gan, ka ne visi šoferi to strikti ievēro. Arī mums priekšā stāvošais no rīta vēl nebija aizbraucis, lai arī jau mums pienāca izbraukšanas laiks. Labi, ka blakus jau bija brīvs, varēja izgriezt uz sāniem.
   Cik es saprotu, šis ir tāds kā testa variants, jo tādu stāvvietu nav daudz, esmu bijis tikai vēl vienā tādā.

3 komentāri:

  1. Njā. Vidējam ir jāpaļaujas uz kaimiņiem. Jācer, ka tie pareizi iebraukuši un laikā aizbrauks. Aizmugurējais vēl kādi laukā izlīst ar pakaļu var. Tāda kā loterija - sanāks/nesanāks? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aizmugurējamjau arī nekādu cerību, jo pa nakti sastājas arī šķērsām gar aizmugurēm. Drošāk var justies tad, ja apstājoties, uzreiz aiziet un pajautāt priekšā stāvošājam, vai viņš brauks pareizajā laikā. Tad var arī mierīgi gulēt bez stresa.

      Dzēst
    2. Zinot tos aktierus ar PL numuriem drošs nevar būt nekad,Pans var prosta naprosta iestumties atmuguriski un ne tikai pirmajā rindā un aizmugurējie var tikt ārā vien uz pusdienas laiku :D.

      Dzēst