07.09.17

Nestes stāvlaukums.

   Nav jau tā, ka pie mums nekas nenotiek, pie loka, izbraucot no Tīnūžiem, izauguši divi benzīntanki, šoreiz paciemojos Nestē. Lai arī nepildīju degvielu, bet vismaz izmantoju izdevību piestāt uz kādu brīdi stāvvietā, kuru nemaz nav tik daudz šajā ceļa posmā.



   It kā viss jau skaisti un nemaz negribas runāt par slikto, bet tāds neliels rūgtumiņš paliek. Tāda sajūta, ka tomēr tā īsti līdz galam nav pārdomāts, un arī domājis jau droši vien tāds, kam ar tehniku nekāda sakara. Es jau nezinu tās izmaksas un tas jau nemaz nav līdzvērtīgi, bet to desmit zīmju vietā kuras norāda kā lielās mašīnas drīkst braukt un kā ne, varēja noziedot tos līdzekļus vienai asfalta kravai un uztaisīt skujiņu caurbraucamu. Tad tās daudzās zīmes nemaz nebūtu vajadzīgas un stāvvietā gan iebraukt, gan izbraukt varētu abos virzienos bez kādām problēmām.

3 komentāri:

  1. Kā jau tu teici,viss protams jauki,ka vismaz kaut kas ir uztaisīts,bet izskatās tas viss kā tautā saka "caur pakaļu"...es nu točna tādā vietā negribētu stāvēt,izbraukšana no tām skujām tur izkatās sūdīga,lai neteiktu vairāk.Pluss ja vēl tur kāds pans gadīsies,tas noliks savu lamatu aizmugurē šķērsām visiem un tad ir barikāde līdz vēlam rītam :D

    AtbildētDzēst
  2. https://youtu.be/1GrXxD7-o5k
    Pasaki - cik ātri reāli fūre tukšā varētu iet?
    Malvis

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Teikšu godīgi, nezinu, cik varētu būt maksimālais. Gan jau , ka var kaut kā parēķināt pēc apgriezieniem, ja skānim pie 1200 ir 90km/h. Bet, jebkurā gadījumā, tā braukt nav prāta darbs!

      Dzēst