17.04.17

Par komentāriem.

   Atkal braucu un pļāpāju.



Un te būs atbilde uz kādu no komentāros uzdotajiem jautājumiem.


    Tā mazliet jocīgi ir tas, ka bez maksas ir tikai 30 min. Visos normālos maksas parkingos bez maksas ir pirmā stunda, lai, stāvot mazo pauzi uz 45 min, nebūtu jāmaksā. Tagad sanāk tā, ka 30 min es nostāvu bez maksas, bet par tālākajām 15 min man jāsamaksā 1eur. 
   "Statoilā" vienmēr esmu stāvējis bez maksas. Ja godīgi teikt, kasē nekad neesmu prasījis, vai ir jāmaksā. bet nekādu uzrakstu par maksu neesmu redzējis un neviens arī neko tādu nav kontrolējis.
   Varbūt kāds zin pateikt, cik maksā stāvēšana laukumā aiz Bauskas braucot uz Rīgu. nekad nav sanācis tur stāvēt.

4 komentāri:

  1. Man pa ceļam uz darbu pie Rīgas-Jelgavas šosejas Brankstūros ir Astartes naftas benzīntanks. Tanī parasti redzu stāvam 5-10 kravas auto, kas priekš Latvijas ir padaudz. Nezinu gan neko par maksām, jo neesmu kravas auto šoferis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, zinu to benzīntanku, bet stāvēt tur nav sanācis. Un tas arī taisnība- stāvvietu ar tik daudzām vietām smagajiem Latvijā ir gaužām maz.

      Dzēst
  2. Tikko noskatījos Andreja Bosuna MAN TGX vilcēja apskatu. Tanī viņš slavēja MAN kabīnes iekārtojumu un teica, ka, viņaprāt, esot ērtāk nekā Volvo. Vai Jūs, Jāni, piekrītat?

    AtbildētDzēst
  3. Aiz Bauskas parkings (bez asfalta) pirms Codes ar ēstuvi maksā 5€ pirmā diennakts un nākošās pa 3€ bet tur ir vērts stāvēt - gatavo super un ir gan wifi gan duša gan apsardze.

    AtbildētDzēst