01.12.15

Vista vai ola?

   Mūžsenais jautājums - kā lai tiek pie darba pieredzes, ja nekur neņem darbā bez pieredzes?
Ar seriāla ievietošanu blogā esmu mazliet aizkavējies, bet, tā kā esmu saņēmis jautājumus no vairākiem cilvēkiem par šo tēmu, savas pārdomas ievietošu ārpus kārtas. Pat neko nemontēju un negraizu, lai jau sanāk ātrāk.


4 komentāri:

  1. Labvakar!
    Paldies par rakstiņiem, un ir interesanti, ka nu mūsu slavenākā blogera- tālbraucēja balsi arī var dzirdēt pilnībā mainot iespaidu kāds Jūs esat.
    Nupat izlasīju par iepirkšanos un man radās kāda doma:
    būtu interesanti, ja būtu apvienotas piemēram divas valstis, piemēram Vācija un Polija un ar vienu un to pašu vai līdzīgu pirkumu divas bildes viena otrai blakus un cenas apakšā, jo, manuprāt šādi būtu interesantāk un arī vieglāk salīdzināt cenas tur un tur.
    Protams šeit saimnieks esat Jūs un varu tikai ieteikt, ceru, ka mana ideja kādam rakstam noderēs.
    Ar cieņu, Regulārais lasītājs.

    AtbildētDzēst
  2. Sveiks!
    Ceru, ka tas iespaids mainījās uz labo pusi! ;)
    Esmu priecīgs par jebkādām atsauksmēm un ieteikumiem un bieži vien kādu jaunu ideju atrodu tieši ieteikumos vai jautājumos.
    Ja par iepirkšanos - tad parasti jau ir tā, ka katrā valstī pērk citas preces. Bet varētu būt interesanti izveidot arī šādu kontrolpirkumu salīdzinājumu, noteikti domu ņemšu vērā! Paldies!

    AtbildētDzēst
  3. Kā piemēru varu piedāvāt salīdzinājumam Jacobs zaļo šķīsteni 200g.! Polijā 18.99 zl. (4.52 EUR) skatoties kāds kurss. Šajās brīvdienās Maxsima veikalā šī pati kafija ar tādu pašu tilpumu maksā 10 EUR. Protams nav salīdzinājums ar Vāciju, bet starpība ir jūtama. Piebildīšu, ka Polijā tā ir regulārā cena.

    AtbildētDzēst
  4. Sveiks! Pilnīgi piekrītu, ka vispirms derētu izbraukt vismaz reizi līdz reisā, lai saprastu, vai tas vispār ir tas, ko vēlies. Jo ir arī manā pieredzē čaļi, kuri pēc pirmā reisa nemaz neaiziet pēc naudas, savāc savas mantas no fūres, sasviež vieglajā un čau. Izrādās, tas nav tā, kā iedomājas, izlasot netā, vai dzirdot no citiem. Tam jābūt jau dzīves veidam- viens, ar cerību, ka Tevi gaida mājās. Jaunajām ģimenēm, tas ir pamatīgs pārbaudījums.
    Vispār es uzskatu, ka visiem, kuri vēlas tikt pie tiesībām, vajadzētu vienu dienu izbraukt līdzi, lai vispār saprastu, kā tas ir. Lai netā nebūtu tik daudz mācīt gribētāju, bet pašiem ne mazākā priekšstata.
    Priecīgus Ziemassvētkus visiem, kas domā sākt un visiem, kuri vēl turpinās braukt!

    AtbildētDzēst